שמים הכול על השולחן: המטבח הפלסטיני והישראלי על קרש החיתוך

שלישי
16/06/20

גבולות הטעם הטוב

מפגש |  בין מפתול לפתיתים עובר שדה מוקשים. האם קיים מטבח ישראלי או שהוא בגדר גנֵבת דעת? היכן…

שלישי
30/06/20

על סיר הבשר

מפגש |  עד כה לא התקיים דיון פתוח וביקורתי בסוגיות הפוליטיות העומדות בבסיס השדה הקולינרי בארץ. אנו יוצאים…

שלישי
14/07/20

טרוּאר עירוני?

מפגש |  מושג הטֵרוּאר, או ״טעם המקום״, מתייחס באופן מסורתי לאזורים כפריים, המשתלבים בשיח הקולינרי על אזוריות (מטבח…

שלישי
21/07/20

בבית פנימה

מפגש |  בישראל של המאה העשרים ואחת הבישול העילי הוא עדיין טריטוריה גברית ויהודית במידה רבה. דיבור וכתיבה…

שלישי
04/08/20

בחזרה לשורשים?

מפגש |  לקטות, זני מורשת ואוכל אורגני החזרה אל האוכל הטבעי, האורגני או ה״בלדי״ היא מגמה גלובלית הקשורה…

שלישי
18/08/20

בין טרואר וטריטוריה

מפגש |  בשנים האחרונות הולכת ומיטשטשת ההפרדה בין תעשיות האוכל והיין משני צידי הקו הירוק. כיצד מבטא האוכל…

הצטרפות לרשימת התפוצה